The Great Cater - Happiness Is A Cigar Called Cater.

Ramen nudlar

Posted June 21, 2018, 8:28 a.m. By cater Tags: Mat

Va gott med ramen ,det är något som ser så gott ut och det är ju underbart när man känner att man kan få äta något som man verkligen tycker är gott och som man vill äta. Ramen nudlar har verkligen blivit populärt och det kan man ju förstå för att det är så gott och så enkelt att göra själv. Sen så kan man ju gå ut och äta det om man ivll få en riktigt god ramen. Ja det är ju underbart när man får äta något som man verkligen tycker är gott och som man känner att man verkligen njuter av.

Finns mycket som är gott i den Japanska köket

Ja det är ju härligt när man kan äta något som är gott och som kanske är något som man inte alltid äter, och den japanska maten är väldigt god och det finns så mycket att välja på som man tycker om. Det är en kul bjudmat som man kan ha när man ska ha gäster och man vill att andra ska få äta något lite extra gott.
Ja det är ju underbart att kunna få äta något gott och att man kan göra det som man vill.
Man kan ju gå och handla dom ingredienserna så att man kan laga den maten själv hemma,för det är ju det som är så kul att få göra det själv. Man vill ju bli bättre på att laga mat och har man då något som är lite extra kul att laga så blir det ju lite roligare och man känner att man kan njuta ännu lite mer av maten som man vill äta. 
Det är kul att det finns så mycket olika mat som man kan göra och som man kan njuta av, och då vill man ju att det ska bli så bra som möjligt.